Na ki mennyit evett eddig? Ment a zaba?
Figyelt kérdés
Én átlag 3-4000 kcalt eszek egy nap(Imádok enni). Nem vagyok egy kis ember, 189 cm, és 98 kg. Viszont 24.-én és 25.-én sikerült valami atom sokat zabbantanom. Pénteken 8000 kcalt, ma meg kb. 9000 kcalt (!!!). És még mindig tudnék enni. :'D Amiket ettem itthon rokonoknál stb.: Különféle halak, kacsa, liba, töltött káposzta, kocsonya, hurka&kolbász, bejgli, zserbó és megszámlálhatatlan fajtájú süti/édesség. És jó párat még kihagytam... A sütik/édességek nagyon megdobják a napi kcalt.
Ti mennyit ettetek?
2020. dec. 26. 01:07
11/27 anonim válasza:
Megkóstolom de nem zabálom magam tele, ha kell ha nem. Inkább kevesebbet. Nemreg a derekamat úgy meghúztam, hogy az csak na, tornázni sem tudok egy ideig így jobban kell vigyaznom. Igaz kcal nem szamolok azt soha nem tudtam. Amikor a kaloria bazist hasznaltam akkor 4 nap után fogytam 5kg-ot. Nalam ha beindul a fogyas akkor igen gyorsan. Ettem répa es alma reszeleket minden nap attol is 1 hét után lement 5 kg.
12/27 anonim válasza:
normál üzemmódban kajáltam, a süti fronton viszont túltoltam a bringát, érzem is a nadrágomon :-D
13/27 anonim válasza:
Nem szokásunk bezabálni semmikor. Lehet, hogy pillanatnyilag jólesik, de utána órákig rosszul van az ember, a hízásról nem is beszélve. Utána meg azért álljak neki fogyózni, mert mértéktelen voltam? Nekem nem ér meg ennyit. Inkább olyan ételeket készítünk ilyenkor, ami máskor nincs az asztalon. A minőségre megyünk és nem a mennyiségre. Egyébként jókat ettünk, de pont annyit, mint bármikor máskor. Hála Istennek évközben sem szűkölködünk élelmiszerben, hogy most kelljen "zabálni".
14/27 anonim válasza:
Ugy lehuztam egy nagytanyer makosgubat este 10kor mint a huzat
15/27 anonim válasza:
Rakott krumplit ettem tegnap, kb masfel tanyert (par ora elteressel), bejglibol kb 4-5 szeletet, ezt is a nap folyaman elteresekkel. A tegnapi kb ennyi.
Nem szokasom zabalni, nalunk nem csak karacsonykor van fott etel az asztalon🤷🏼♀️
16/27 anonim válasza:
Nem volt semmi étvágyam, még most se
17/27 anonim válasza:
Nem ettem többet - mert ünnep ide vagy oda csak, csak egy gyomrom van és nem vagyok kiéhezve - viszont másokat ettem, mint egy sima hétköznap.
18/27 anonim válasza:
Én csak addig tudok enni ameddig éhes vagyok. Utána nem tudok, még ha ki is van tapétázva krémessel meg sült hússal meg köretekkel a lakás. Nézem hogy milyen szép de nem érdekel, ameddig jól vagyok lakva.
19/27 anonim válasza:
Kedvet kaptam, hogy mákosgubát csináljak délután :)
20/27 anonim válasza:
#19, please, gyere hozzánk és edd fel a miénket. neked nem kell főzni, nekem nem kell tovább enni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!