SOS! Van itt még valaki ilyen későn? Sajttorta kérdés?
Normális hogy sütésnél nem dermedt meg a krém? Majd hűlésnél fog, vagy valamit elrontottam?
Erről a receptről van szó:
Amikor rátetted,akkor is folyós volt?
Nekem csak úgy lett jó a krém hogy "gyorsan" kikevertem,mert egy idő után folyóssá vált előzőleg és -bevallom-aszpikoztam... :)
Igen, önteni tudtam rendesen :( Azt hittem, hogy ez normális, feltételeztem, hogy három tojás sütésnél csak összefogja...
Akkor ezek szerint nagyon elcsesztem valamit, csodás... :(
Visszadugtam még, a végén már elkezdett (volna) pirulni a teteje, azért vettem ki. Most hül, aztán meglátom reggel, hogy kuka-e, innentől asszem sokat nem tudok vele kezdeni :(
A recept jo, valamit te rontottal el, nem megfelelo hofokon vagy nem eleg ideig sutotted.
Az a titka, hogy gozolod lassan, sokaig. A 40perc edes keves, legalabb masfel ora es utana a teteje piritasa.
Nem a tojastol all ossze, hanem a kremsajtbol elparolog a nedvesseg sutes hatasara. Total szeletelhetonek kell lennie.
Se liszt, se kemenyito, se tejfol amugy nem kell bele.
Jominusegu mascarpone, tojas, cukor ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!