Chilis babbal töltött tortilla lap ilyen batyukká formázva kitesz egy főételt, vagy kéne mellé valami?
Muszáj ezt készítened?
A bab nem egy társasági kaja, a poralap meg van akit meghajt.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, nekem egy is bőven elég lenne, tehát gondolom a kettő már elégséges egy férfinek is.
Bocs' igazad van, nem írtam oda hogy társasága válogatja!
Ha nálatok nem gond, hogy puffaszt és fingat, akkor nem szóltam egy szót sem!
Jó a 6-os, de a friss zöldséget inkább mellé tenném, mint bele. A bab mellé inkább apróra darabolt főtt tojást tennék fűszerekkel.
A bab mellé rizst nem tennék, mivel mindkettő erősen keményítő tartalmú, nem sokat fognak egymás ízvilágán változtatni.
Szerintem ennyi erővel csinálhatnál rendes enchilada-t is, hamar megvan és olyasmi, mint a lasagne, szép nem lesz de finom annál inkább :) Szerintem nem bonyolultabb, mint amire te készülsz. Nagyon laktató és mellé elég egy pico de gallo vagy igazából bármilyen saláta amit szerettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!