Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet tortillalapokat venni?

Hol lehet tortillalapokat venni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármelyik szuper/hipermarketben.
2012. ápr. 15. 10:57
 2/5 balkalolka ***** válasza:
Írok neked egy remek és rendkívül egyszerű receptet: pár csepp olaj palacsintaserpenyőbe, felmelegíted, ráteszel egy tortillalapot, megkened paradicsompürével, teszel rá (évszaktól függően) bazsalikom vagy medvehagymalevelet, frissen őrölt borsot rá, arra sajtot, rá pedig még egy tortillalapot. Alányúlsz spatulával, megfordítod - eddigre szépen megpirult a másik oldal. Ezt az oldalát is pirítod picit, ezalatt a sajt jól megolvad. Kiveszed, elkészíted a többit hasonlóképp. Mikor kész, fogsz egy ollót és és pizzaszerűen nyolc cikkelybe vágod a tortillákat. Borkorcsolya, köret, chips helyett filmnézéshez is kiváló.
2012. ápr. 15. 11:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2012. ápr. 15. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:
metroban biztos. tegnap vettem. van kics, meg nagy méret.
2012. ápr. 16. 00:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy én eddig sehol nem láttam, de valószínűleg azért, mert nem is kerestem. Köszönöm. :)
2012. ápr. 16. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!