Próbáltátok ezt a rögtön puha mézeskalács receptet? Tényleg puha lesz?
2020. dec. 17. 16:58
A kérdező szavazást indított:
Próbáltam, puha lett egyből
Próbáltam, először kemény volt, de aztán megpuhult
Próbáltam, és nem puhult meg sajnos
Nem próbáltam
11 szavazat
1/2 anonim válasza:
A sajátomat szoktam, rögtön puha. Nagyon oda kell figyelni a sütésidőre. Ha túlsütöd bármelyik mézeskalács kemény lesz. Amikor pont megsül, ki kell kapni a sütőből. Akkor jó, amikor az alja pirult, a tetején már nincsenek apró foltok (elolvadt vaj), hanem homogén a felülete. Ketten szoktunk sütni, egyikünk nyújt és szaggat, másikunk a sütőt figyeli.
2/2 anonim válasza:
En ebből a reveptbol sütöttem, és finom puha lett egyből. 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!