Levelés tésztába teszek bacon kockát az nem lesz túl sós?
Figyelt kérdés
Sajtot akarok még a tetejére tenni,meg van egy kis pizza krémem is ha nyomnék azt is bele finom lenne?2010. aug. 12. 13:40
1/4 anonim válasza:
Jónak tűnik. hát a kockát azt külön pirítsd meg, aztán keverd a szószba, és a tésztát meg külön főzd meg Így atányérra raksz tészttá, rá ötöd a cuccot, aztán a tetejére reszels sajtot, és 1 percre bedobod a mikróba.
Akkor biztos nem lesz túl sós :)
2/4 anonim válasza:
bocsi a hibákért, csak gyorsan írtam :)
3/4 anonim válasza:
szia! nem lesz túl sós, mert a leveles tészta sótlan.
én ugyan a főtt füstölt darált sonkát egy kis tejföllel szoktam összekeverni, borsozni és azt tenni a tésztanégyzetekbe.
a pizzakrémmel légy óvatos, mert az is elég sós.
egy kiflikarikán vagy egy falat kenyéren próbáld ki a bacon-pizzakrém sajt együttes ízét,aztán megérzed, hogy
összeférnek-e.
üdv.
4/4 anonim válasza:
Én úgy csinálnám,hogy leveles tésztát kinyújtani, nagy pohárral kiszaggatni, lehet megkenni a pizza szósszal, rá pár szem megsütött bacon-/a tészta gyorsan sül, ezért benne nem sülne át./a karikát félbe hajtani, széleit összenyomkodni, megkenni tojással, majd reszelt sajttal.Jól előmelegitett sütőben kb 20 perc, de nézegetni kell. Nem lesz sós. Jó étvágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!