Bevált zabpelyhes sütirecept?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az internet tele van velük, de nem szeretnék kísérletezni. Olyan zabpelyhes sütit keresek, ami valakinek már nagyon bevált. Lehetőleg cukormentes legyen, de mézes lehet. Ropogós és könnyen elkészíthető legyen. Konkrét receptekre megy a zöld kéz, internetes linkekre a piros.2020. dec. 13. 15:32
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Most akkor másoljam be, mert másképp a fenyegetésedet beváltod?
:-O
3/8 anonim válasza:
“Konkrét receptekre megy a zöld kéz, internetes linkekre a piros.“
Eleg gaz ez a stilus, megis mi allit meg teged abban, hogy a googlen rakeress egy receptre? Vagy egy belinkelt receptet megnyiss?!?
Johet a piros kez!
4/8 anonim válasza:
3: lehet, hogy nincs egere, és nem tud kattintani? :-DDD
5/8 anonim válasza:
Az internetes link nem konkrét recept, muci? Mi van akkor, ha én is onnan néztem?
butuska is, bunkó is, ezek szerint sütni-főzni se nagyon tud. Remélem legalább fullos vagy, mert ez eddig elég sovány. :D
6/8 A kérdező kommentje:
Világosan megírtam, hogy rá tudok keresni az interneten, de bevált receptet szeretnék, mert internetes receptekkel már befürödtem egy párszor. Azt hittem, hogy ez az oldal arra való, hogy segítséget lehet kérni, és vannak itt jóindulatú emberek is. Hát, nagyot tévedtem! Ja, boldog karácsonyt amúgy! Remélem, ti kedvesebb emberekkel fogtok találkozni az életben is, meg a névtelen fórumokon is. Talán ragad rátok valami. :-(
2020. dec. 13. 20:14
7/8 anonim válasza:
Kb 50x megsütöttem már ezt az anzac kekszet. Azért ajánlottam. De miben más ha a saját szavaimmal írom le??
8/8 A kérdező kommentje:
7-es, nem veled van a baj. Majd megnézem.
2020. dec. 13. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!