Mennyi egy tálca sütemény? Hányszor hány centiméter? Vagy hány gramm, kilogramm?
Figyelt kérdés
Megkértek,hogy süssek egy tálca sütemény, de minden tálca mérete más, mennyi egy átlagos tálca mérete amit eladásra szoktak sütni?2020. dec. 12. 18:01
1/7 anonim válasza:
Egy tepsi sütemény felvágva szerintem kb.egy tálca.
2/7 A kérdező kommentje:
Jó, de egy tepsi is változó méretű😄
2020. dec. 12. 18:18
3/7 anonim válasza:
Vigyél akkorát amekkora van otthon. Ez nem SI mértékegység. 😂
4/7 anonim válasza:
Nincs átlagos tálca, különböző méretű tálcák vannak.
Ha az én tálcámmal viszek, arra 5 kg süti fér, ha az anyósoméval, akkor arra 1 kg.
Csinálj 1 vagy 2 tepsi sütit és pakold rá egy ekkora tálcára, amekkora van otthon.
5/7 anonim válasza:
" Jó, de egy tepsi is változó méretű😄 "
A tálca is változó méretű.
6/7 anonim válasza:
A tepsi az szerintem a gáztepsi, amit a sütőhöz adtak. Legalábbis a nagymamák abban sütöttek/sütnek sütit, piskótát szerintem.
7/7 anonim válasza:
Jobb lesz mindenkinek ha te nem állsz neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!