Mennyivel előbb szabad megcsinálni a piskótát?
Figyelt kérdés
Éjszakás leszek karácsony hetében így úgy tudom megoldani ha minden délután csinálok valamit. Ha 21.-e délután megcsinálom a piskótát és szerdán állítom össze a sütit lesz baja? Ha nem akkor hogyan tároljam addig, hogy ne száradjon ki?2020. dec. 10. 10:14
1/5 anonim válasza:
Sütés után kkihűlt állapotban folpakba lehet csomagolni vagy zsákba tenni és jól lezárni. Igaz én csak egy napaig tároltam így. A lényeg hogy jol kihűljön.
3/5 anonim válasza:
Amit az 10-es ír, de ha van lehetőséged, mielőtt zacsiba teszed, előtte: tedd papírtálcára, és vékony selyempapírba csomagold. Utána már nagyon jó a zacsi légmentesen lezárva. Napokig sem lesz baja.
A selyempapír + alatta a papírtálca felszívja az esetleges párát, ha még maradt benne sütés után.
4/5 anonim válasza:
3-as vagyok!
Nem 10-es, hanem az 1-es válaszához kapcsolódva írtam a sajátomat.
5/5 anonim válasza:
Én becsomagolnám és lefagyasztanám, az a biztos.
Persze ehhez az kell, hogy legyen szabad hely a fagyasztódban, és ne legyen olyan koszos, hogy minden fagyasztószagú lesz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!