Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki segítene kinyitni? :D

Valaki segítene kinyitni? :D

Figyelt kérdés
Vettünk Kotányi Malom feketeborsot (az az őrlős üvegben levő) de kifogyott és szeretném utántölteni! Arról van szó, hogy nem tudom, hogy lehetne, valakinek sikerült rájönnie? Eléggé pénzkidobás így...
2010. aug. 11. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Én egyszer kinyitottam. Elvileg nem lehet, de lehet mégis! Tekertem, húztam, lerohadtam teljesen, de lejött a teteje végül! Úgyhogy csak kitartóan próbálkozz, bovs, jobbat nem tudok, nem használtam semmit, mert a kés megsérti, esetleg kiskanál nyelével próbáld...

Utána ha visszateszed, akkor tegyél alá egy műanyag pöcköt, hogy ne zárjon le teljesen, és onnantól könnyen lejár majd!

2010. aug. 11. 18:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Már én is mindenhogy próbáltam, de semmi! Elég bosszantó, de akkor kitartó leszek :D
2010. aug. 11. 19:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Tekerd-tekerd folyamatossan...,ha kitartó vagy egyszercsak lejön!
2010. aug. 11. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!