Háztartási kekszből süti. Lehet?
Szia! Az én apukám is most jött ki a kórházból, tegnap műtötték az ereket a lábában és ő is nagyon szereti a háztartási kekszet. :)
Én is csinálok neki valamit. Valószínű pudingos kekszet mert az nagyon egyszerű és most éppen minden alapanyag megvan hozzá. Én úgy szoktam, hogy megfőzöm a pudingot ahogy egyébként is szoktam és rétegezem vele a kekszeket. Lehet kocka és kör alakút is csinálni. Egy tányérra leteszek egy kekszet, teszek rá egy kis pudingot, rá ragasztom a következő kekszet és így tovább. Ha már kicsit magas a "torony" akkor le szoktak fektetni és oldalról pakolom tovább. A kész megvárom még a puding kihűl benne és betekerem fóliába és beteszem a hűtőbe. Ha összedermedt kiveszem a fóliából és slégan felvágom, tányérra teszem, porcukorral is meg lehet szórni. Egyszerű és nagyon finom! A gyerekek is meg tudják csinálni. Lehet variálni, hogy 2-3 féle pudingot főzöl és úgy rétegezed, de egy ízűből is finom.
nagyon egyszerű recept,ezért bocsi h ilyet küldök,ami kezdőknek való,de nagyon finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!