Van ötletetek a karácsonyi menüre? Különleges beigli receptek?
2 opcióval szeretnék készülni. Egyik az az, ha a család jön, a férjem és az én részemről az kb 11 fő összesen. A hagyományos halászlé, töltött káposzta és sült rántott húsos egyveleget krumplisalival, beigli, stb...
De ha nem jöhet majd haza a család és maradunk ketten,akkor mi legyen a menü? Eddig a rácponty az egyik ötletem.
Ti mit foztok minden karácsonykor? 🙂
Van olyan étel, amit kifejezetten csak ilyenkor csináltok? Mert mondjuk nagyon drága vagy sokat kell vele bajlódni.
Pl egészben sült liba?
Minden évben mást. Nálunk nem nagy a család.
Tavaly marsala borban pácolt nyulat sütöttem cserépedényben, aszalt fekete cseresznyével, dödölle volt mellé.
Mákos guba torta volt a desszert, habcsókkal a tetején.
Kaláccsal készült, vaníliával, sütőben sütve.
😊
Finom a gesztenyés vagy kókuszos, esetleg marcipános bejgli is, ha valamilyen különlegesebbet szeretnél.
Főételnek mi gyakran Wellington bélszínt szoktunk. Az ára miatt nálunk ünnepi étel.
Én is arra gondoltam, hogy idén nem töltött káposzta lesz,mert az van sokat év közben is.
Szuper ötleteket adatok köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!