Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütit szeretnék sütni ezekből...

Sütit szeretnék sütni ezekből az összetevőkből. Jó ötlet?

Figyelt kérdés
liszt, tojás, kakaó, tej, porcukor, sütőpor, kávé. ezek vannak otthon, bár még elszaladhatok a boltba, ha kell hozzá valami. jönnek ma hozzánk és valami fini sütit akarok sütni. de nem piskotát, mert azt már unják. valami jó ötlet, amihez nem kell nagy gyakorlat és vastag pénztárca?
2010. aug. 10. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
2010. aug. 10. 14:16
 2/4 anonim válasza:
az nem jó ha két piskóta közé kávé krémet raksz?:D keress a googleba kávékrém receptet a piskótát meg tod sütni hameg nem akkor keresel olyat is sztem ez nem mondjuk én nem szeretem a kávét :)
2010. aug. 10. 14:34
 3/4 anonim válasza:
a sztem ez nem a végén nem tudom mit kere ott xD bocsi
2010. aug. 10. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:

szia! lehet, hogy a többiek kiutálnak érte, de a kakaós lepényt már vagy hússzor leírtam. annál egyszerűbb és olcsóbb nemigen van.

szóval

-25 dkg liszt

-25 dkg cukor

2,5 dl tej

1 tojás

10 dkg vaj vagy margarin

1 csomag sütőpor

3 evőkanál sötét kakaópor

a tojást a cokorral és a vajjal jól kikevered, hozzáadod a sütőporos lisztet és apránként a tejet, végül a kakaót.

sütőpapíros közepes tepsibe öntöd, tetjét megszórod 25 dkg

apróra vágott sütésálló lekvárral, vagy egy üveg magozott meggyel, egy kis mazsola is mehet bele.

előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. kb. 40 perc.

másfél adagban egy nagyobb tepsivel jó sok lesz.

sütésálló lekvárt fél kilód dobozban lehet kapni, nálunk pl. spárban, pennyben de biztos van máshol is.

üdv.

2010. aug. 10. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!