Zsebes karajt meddig kell sütni?
Figyelt kérdés
2 órája sül, gázsütő 4-es fokozaton, jó 1 kg hús, szalonna, kolbász, hagyma, megszúrtam és még nem puha.2020. nov. 11. 16:14
3/11 A kérdező kommentje:
Szedjem ki úgy, hogy nehezen megy bele a kés?
2020. nov. 11. 16:33
4/11 anonim 



válasza:





Ha beleszúrsz villával és már nem jön ki lé, akkor jó
6/11 A kérdező kommentje:
Víz + alufólia.
2020. nov. 11. 16:39
7/11 anonim 



válasza:





Annak 2 óra alatt meg kellett puhulnia szerintem.
Vedd le róla a fóliát és süsd amíg szép színe lesz
8/11 A kérdező kommentje:
Levettem, most várok. :D
2020. nov. 11. 16:48
9/11 A kérdező kommentje:
Meg is pirult a teteje. Nekem még mindig nem elég puha, vagy ez nem lesz olyan omlós, mint pl. a tarja? Ritkán csinálok zsebes karajt, így nem emlékszem milyen szokott lenni, meg én nem eszem húst, így kicsit nehezebb eltalálni.
2020. nov. 11. 16:54
10/11 A kérdező kommentje:
De már elzártam. :)
2020. nov. 11. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!