Hogyan kell szeletelni a zsebes karajt?
Figyelt kérdés
A vágásokkal párhuzamosan, vagy keresztben, esetleg ferdén?2020. nov. 10. 00:24
1/13 anonim válasza:
Nekem a ferdén szeletelés tünik jónak, ha a vágásokkal párhuzamosan tennéd, akkor nem érvényesül, ha keresztben, akkor túl nagy szeletek lesznek, ferdén szebb, és normális méretü szeleteket kapsz.
2/13 anonim válasza:
Ha csontos karaj, akkor azt csak a karajcsontok között, függőlegesben célszerű bevagdosni, és majd az asztalnál, a tálcán felszelve tenni.
Ha csont nélküli, akkor is keresztbe, max. keresztbe, ferdén, hogy a húsban levő hosszanti rostok könnyebben puhuljanak.
3/13 anonim válasza:
2-es: szemmel láthatóan nem tudod, mi a zsebes karaj!
4/13 A kérdező kommentje:
2-es, zsebes karajról kérdeztem. :)
2020. nov. 10. 14:37
6/13 anonim válasza:
7/13 anonim válasza:
Az OK, hogy tudsz linkelni, csak éppen az elözö válaszodat erre nem lehet alkalmazni, értelmetlen erre vonatkoztatva!!
8/13 anonim válasza:
A válaszom volt: attól függ a szeletelés, hogy csontos karajt, vagy csont nélkülit akar-e majd szelni.
Ezt annyira nehéz megérteni????
Próbáld meg keresztbe, vagy átlósan szelni a csontos karajt!
Okoska!
9/13 A kérdező kommentje:
Én nem láttam még csontosat zsebes karajnak elkészítve.
2020. nov. 10. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!