A rostélyost muszáj egész éjjelre bepácolni?
Figyelt kérdés
Mennyi idő a minimum neki? Vagy 10-20 perc elég?2020. nov. 10. 01:31
1/3 anonim válasza:
Só nélküli pácban nyugodtan állhat jó pár napot, tehát minél többet áll, annál jobb, omlósabb eredményre számíthatunk. Besózva, befűszerezve kb. 1 órát hagynám, de tényleg nem mindegy, hogy pontosan hogy készíted el, meg magán a húson is sok múlik.
2/3 anonim válasza:
Semmi nem muszáj, legfeljebb az étel minőségében nem lesz olyan, mintha az ajánlott módon van elkészítve.
A pácolás lényege, hogy átjárja az egész húst a pác és ahogy az 1-es leírta, nem csak az ízén, de az állagán is változtat.
10-20 perc az nem pácolás, maximum fűszerezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!