Fõtt rizsbe tehetek margarint vaj helyett?
Figyelt kérdés
2020. nov. 7. 13:17
11/15 anonim válasza:
"Margarin magas viztartalmu cucc, ezert tesztakban hasznaljak (pl. leveles teszta) … mivel a viztartalma sutes kozben parolog, ez a goz emeli meg a tesztat."
Jobb, ha tudod, hogy a leveles tésztát vajból szokás készíteni, az az igazi, és csak spórolós helyeken tesznek bele margarint!
Egyébként a margarinban sincs több víz, mint a vajban.
12/15 anonim válasza:
Minek? Ha pergős rizst akarsz, akkor főzés után maximum egy pici olajjal keverd össze.
13/15 A kérdező kommentje:
Utálom ha pereg, de végül nem tettem bele margarint.
Köszi a hasznos válaszokat.
2020. nov. 8. 18:51
14/15 anonim válasza:
Ha utálod, ha pereg, akkor kétszeres vízzel csináld, margarin/vaj pedig teljesen fölösleges.
15/15 anonim válasza:
Ennyi erővel a krumplipürébe is felesleges a tejföl meg a vaj, vagy a tej, vagy tejszín, ki mivel csinálja.
Mert elég lenne több víz bele.
Csak az íze nem lesz olyan.
Ilyen a rizs is. Ad a vaj egy plusz ízt, és krémes âllagot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!