Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fõtt rizsbe tehetek margarint...

Fõtt rizsbe tehetek margarint vaj helyett?

Figyelt kérdés
2020. nov. 7. 13:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

"Margarin magas viztartalmu cucc, ezert tesztakban hasznaljak (pl. leveles teszta) … mivel a viztartalma sutes kozben parolog, ez a goz emeli meg a tesztat."


Jobb, ha tudod, hogy a leveles tésztát vajból szokás készíteni, az az igazi, és csak spórolós helyeken tesznek bele margarint!

Egyébként a margarinban sincs több víz, mint a vajban.

2020. nov. 8. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Minek? Ha pergős rizst akarsz, akkor főzés után maximum egy pici olajjal keverd össze.
2020. nov. 8. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 A kérdező kommentje:

Utálom ha pereg, de végül nem tettem bele margarint.

Köszi a hasznos válaszokat.

2020. nov. 8. 18:51
 14/15 anonim ***** válasza:
46%
Ha utálod, ha pereg, akkor kétszeres vízzel csináld, margarin/vaj pedig teljesen fölösleges.
2020. nov. 9. 01:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel a krumplipürébe is felesleges a tejföl meg a vaj, vagy a tej, vagy tejszín, ki mivel csinálja.

Mert elég lenne több víz bele.

Csak az íze nem lesz olyan.

Ilyen a rizs is. Ad a vaj egy plusz ízt, és krémes âllagot.

2020. nov. 9. 01:43
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!