Mi a kedvenc kajátok?
Levesből? Nekem a Nissin Csipős csirkés Smack.
Gyorsételből? Nekem a KFC B-smart.
Otthoni ételből? Nekem falafel barnarizzsel.
Boltisütiből, péksütiből? Nekem a tejes dörmi(boltisüti),epres fánk a Sparból(péksüti)
Zöldségből mi a kedvenced? Nekem paradicsom, hagymafélék,és uborka.
Mi a kedvenc gyümölcsöd? Nekem a barack, dinnye, mandarin.
Sós snack kedvenc? Nekem garnélarákos chips.
* leves - eléggé rákaptam a levesekre, így azt kell, hogy mondjam, majdnem minden, amit kiemelnék: raguleves (tárkonyos/kapros/tejfölös/tejszínes), vadból levesek, gulyásleves, zöldbableves; gulity pleasure: zacskós ramen (Acecook és Omachi levesek)
gyorsétel - mekis sajtburger, gyros/kebab, plusz rettenetesen imádom a kínai kaját
otthoni étel - ultimate: bolognai (szoktam klasszik olaszt is főzni, meg a magyaros jellegűt is), de ezen kívül rengeteg van (Dubarry, rakott kel/karfiol, savanyúkáposztán-almán-hagymán sült tarja, lencsefőzelék, hentestokány, savanyú vetrece, stb.)
boltisüti, péksüti - boltisüti nincs, péksüti: Lidl bolognai párna, Margarita snack
zöldségből - karfiol, hagymafélék, cukkini, paprika, paradicsom
gyümölcs - eper (ez az egy gyümölcs, amit szívesen megeszek)
sós snack - a szecsuáni borsos Lays strong volt, ez már nincs, mostanában tortillát + salsa szószt szoktam enni
leves: húsleves (persze nem mindegy hogy készítik, de ez általában finom szokott lenni)
gyorskaja: gyros ide számít? ha nem, akkor legyen a sajtburger
otthoni étel: itt szokott változni, hogy épp mi a kedvenc, de mondjuk a grillezett halfilét salátával nagyon szeretem
péksüti: ezeket annyira nem szeretem, ha sütire vágyok, akkor inkább itthon csinálok valami gyorsan elkészíthetőt, pl. csokidarabos muffint
zöldség: majdnem mindent szeretek, de amit úgy kiemelnék, az a paradicsom, répa, lilahagyma, avokádó (bár ezt ritkán veszek), borsó, kukorica
gyümölcs: szintén kb az összeset szeretem, de a top a barack, alma, narancs, szőlő, és amit csak időszakosan szoktam enni, de nagyon szeretem, az a datolyaszilva és a mangó
sós snack: vajas popcorn
leves: gulyás, bableves, tárkonyos csirkeragu, hagymakrém
gyorskaja: mekis csibeburger
otthoni: bolognai, lasagne, tejszínes kaják
péksüti: kb az összes
zöldség: uborka, padlizsán
gyümölcs: eper, dinnye, banán
sós snack: hagymás-tejfölös Pringles
Levesből: Knorr sajtkrémleves brokkolival
Gyorsételből: mekis sajtburger menü, gyrostál sok csípős szósszal
Otthoni ételből: nagymamám töltött káposztája, rakott krumpli, lapcsánka
A sütiket nem szeretem, meg nem is nagyon tudok venni (gluténérzékeny vagyok), de a kedvenc desszertem a madártej. Amúgy péksütik közül egyszer ettem finomat, egy virslivel töltött rúdacskát, amit egy debreceni gm boltban vettem.
Zöldségből: paradicsom
Gyümölcsökből: eper, ananász, málna, mandarin
Sós snack: Lay's chili-lime és hot chichen wings
Zöldborsós csirke raguleves
Kézműves hamburger
Fűszeres májjal töltött sült csirkecomb,újhagymás rizzsel/petrezselymes krumplival, tejfölös uborka salival/almaecetes káposzta salival
Bolti süti: dörmi, vagy bármilyen más piskóta, puszedli, fekete erdő, somlói galuska
Péksüti: kakaóscsiga
Zöldség: paradicsom,kukorica
Gyümi: görögdinnye, eper
Sós snack: tortilla chips, sós kesudió, ketchupos, sajtos,mogyorós pufi chips, pörkölt fűszeres földimogyi tészta bundában, bake rolls
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!