Létezik hogy azért nem sikerülnek (leragadnak) ezáltal néha megégnek a palacsinták mert a serpenyő letapadásmentes felülete már kopott vagy csak mert simán idősebb a serpenyő? 5+ év
Figyelt kérdés
Régen tök jó palacsintákat tudott anyum készíteni, viszont mostanában csak veszekszik mert szinte sehogyse akar sikerülni ami fura mert főzni nem felejtett el és a palacsintát is ugyanúgy késziti mint régen. :D
Arra gondoltam veszek egy új palacsintasütőt / serpenyőt ha tényleg eltud kopni az alja vagy mi és ezért van ez a letapadás..
2020. okt. 11. 21:33
11/12 anonim válasza:
Elég olaj van a serpenyőben? Mert ha nem, akkor is letapadhat a tészta, és meg fog égni.
12/12 anonim válasza:
Én is így járok állandóan, régen imádtam palacsintát sütni, mostanában egy horror .
Van vas, kerámia és teflon sütőm is, mindegyikre ráragad, szakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!