A vizespiskótához réresliszt helyett használhatok síma finomlisztet?
Figyelt kérdés
Mindenhol réteslisztet írnak...2020. okt. 11. 08:30
1/12 anonim válasza:
Életemben nem sütöttem még rétesliszttel piskótát, pedig jopár evet dolgoztam cukraszkent. Mondjuk víz se kell bele. Liszt, cukor és tojás, ennyi az egész.
2/12 anonim válasza:
Nem sokszor sütöttem, de biztos nem rétesliszttel, és hibátlan lett!
3/12 anonim válasza:
Én nem cukrász vagyok, hanem szakács, de ilyen miatt biztos, hogy nem rendelnék külön réteslisztet.
Soha sehol nem abból sütöttük a piskótát. Évtizedek óta sütöm sima bl 55-ből, és mindenki más (kolléga) is azt használja.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. okt. 11. 09:27
5/12 anonim válasza:
Jól van cukrászka, viszont a kérdező vizes piskótát akar.
6/12 anonim válasza:
5!
Jól van okoska, akkor segíts neki te. Vagy az nem megy, csak a szad jar? Piskotat lehet sutni sima lisztbol, víz nelkul: ez segítség volt. A te hozzászólásod meg trollkodas.
7/12 anonim válasza:
Megkapta már a választ. Hála neked arra is, amire a kutya nem kíváncsi.
8/12 anonim válasza:
Neked mi bajod van? Ha segíteni nem tudsz mit keresel itta. Már a kötözködésen kívül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!