Hogy kell rántottát sütni?
Én 2 tojásból szoktam.
Egy műzlistálhoz hasonlóba teszem.
Én egy csipet sót szoktam belerakni (ha tortillához csinálom, akkor teszek még bele 1-2 tekerésnyi csilit is. Néha adok hozzá 1 evőkanál tejet is)
Miután beletettem a fűszereket, utánna szoktam felverni.
Én olyanra csinálom, hogy ne legyen "trutyis", hanem pont megszilárduljon és ne legyen 1 folyós része sem.
(Amint már nincsen folyós része, akkor azonnal kiöntöm 1 tányérba, mert a nagyon sültet sem szeretem)
Néha sütök mellé paradicsomot/sonkát.
Van olyan is, amikor majonézzel eszem🤷♀️
Tálalni nem nagyon szoktam. Csak kiöntöm a kedvenc tányéromba, mellé teszem a sült paradicsomot és a sonkát ha sütök (néha belekeverem a tojásba a sonkát, de néha nem)
A kérdező árvagyerek és gépek nevelték fel szondán át táplálással?
Ne mondja senki, hogy soha nem látott rántottabkészítést!! Akármilyet!
Pontvadász kamukérdés.
A kérdező arra kíváncsi, hogy ki hogyan készíti. Mi a baj vele?
Én például nem verem fel. Forró vajba ütöm a tojást egyenesen, csak a fehérjét keverem össze, ha az megszilárdul, le is vettem a tűzről, akkor keverem el benne a sárgáját. Így a fehérje kemény, a sárgája híg.
Kovászos uborkával szeretem.
serpenyőben kis olivaolajjal.
néha virsli vagy sonka.
müzlis tálba piritós és uborka meg kaliforniai paprika
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!