Be kell vagdosni a virslit fõzés elõtt?
Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 14:02
1/13 anonim válasza:
nem feltétlen.
Én csak sütés előtt szoktam.
2/13 anonim válasza:
Kelleni nem kell. Csak így kevesebb eséllyel pukkan szét.
3/13 anonim válasza:
csak sütésnél szoktam.
jó minőségű virsli amúgy főzésnél se pukkan szét.
legfeljebb villával szurkálnám meg...
4/13 anonim válasza:
Én is csak sütésnél szoktam, olyan szép kerekre formálódik, mint a kakastaréj.
9/13 qkker1 válasza:
Minek, nem főzni kell , csak melegíteni, gyártáskor megfőzik!
10/13 anonim válasza:
A virsli már hőkezelt termék. Nem kell főzni. Forró vízben megmelegítheted, de nem kell főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!