18 évesen mennyire kéne tudnom főzni? Mi az amit minimum meg kéne tudnom csinálni?
Figyelt kérdés
Ezzel nem azt mondom, hogy nem tudok semmit csinálni :D
csak kiváncsi lennék ki hogy gondolja
2010. aug. 7. 21:46
1/9 anonim válasza:
Gondolom,rizs,tészta főzés,könnyebb levesek,húsok.
3/9 anonim válasza:
a kérdésedre: vajaskenyér, ez a minimum.
4/9 A kérdező kommentje:
lány :) bár reméltem ez egyértelmű :D
vajaskenyér? az már 7 évesen is ment :D
2010. aug. 7. 22:04
5/9 anonim válasza:
ha nem érdekel akkor semennyire nem kell tudnod. én utálok főzni, egy rántottát sem tudok megcsinálni pedig 26 vagyok.
6/9 A kérdező kommentje:
nő vagy? oO
és akkor a barátod?
2010. aug. 8. 01:33
7/9 anonim válasza:
Egyszerű hússütés (pl. egyben vagy szeletben fűszerezve, tepsiben+sütőben vagy serpenyőben sütve), rántott húsok és zöldségek, tészta, rizs, egyszerű levesek (pl. zöldborsó, krumpli, paradicsom), palacsintasütés, esetleg 1-2 egyszerű süti, de ez már túl szép :=) Sajnos nem ez az átlag, a szülőknek manapság nincs elég türelme, energiája sütni-főzni tanítani a gyereküket.
8/9 anonim válasza:
Szerintem adottság is valamennyire. Ha nem érdekel, úgysem fog menni.Más az érdeklődési köröd. Pl.Elmentünk pár napra otthonról, és mikor haza értünk, hús leves-cérna metélttel, sertés pörkölt nokedlivel, uborka saláta várt, és palacsinta.Mind ezt nem egészen 16 éves FIAM követte el, tökéletesen! Nem tanulta sehol, csak tőlem látta.Most konyha főnök egy szállodában.
9/9 anonim válasza:
Amit az utolsó írt az nagyon komoly. Gondolom a keresete is szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!