Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 18 évesen mennyire kéne...

18 évesen mennyire kéne tudnom főzni? Mi az amit minimum meg kéne tudnom csinálni?

Figyelt kérdés

Ezzel nem azt mondom, hogy nem tudok semmit csinálni :D

csak kiváncsi lennék ki hogy gondolja

2010. aug. 7. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondolom,rizs,tészta főzés,könnyebb levesek,húsok.
2010. aug. 7. 21:49
 2/9 anonim válasza:
fiú vagy vagy lány? :)
2010. aug. 7. 21:59
 3/9 anonim válasza:
a kérdésedre: vajaskenyér, ez a minimum.
2010. aug. 7. 22:02
 4/9 A kérdező kommentje:

lány :) bár reméltem ez egyértelmű :D

vajaskenyér? az már 7 évesen is ment :D

2010. aug. 7. 22:04
 5/9 anonim ***** válasza:
ha nem érdekel akkor semennyire nem kell tudnod. én utálok főzni, egy rántottát sem tudok megcsinálni pedig 26 vagyok.
2010. aug. 7. 22:26
 6/9 A kérdező kommentje:

nő vagy? oO

és akkor a barátod?

2010. aug. 8. 01:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű hússütés (pl. egyben vagy szeletben fűszerezve, tepsiben+sütőben vagy serpenyőben sütve), rántott húsok és zöldségek, tészta, rizs, egyszerű levesek (pl. zöldborsó, krumpli, paradicsom), palacsintasütés, esetleg 1-2 egyszerű süti, de ez már túl szép :=) Sajnos nem ez az átlag, a szülőknek manapság nincs elég türelme, energiája sütni-főzni tanítani a gyereküket.
2010. aug. 8. 07:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem adottság is valamennyire. Ha nem érdekel, úgysem fog menni.Más az érdeklődési köröd. Pl.Elmentünk pár napra otthonról, és mikor haza értünk, hús leves-cérna metélttel, sertés pörkölt nokedlivel, uborka saláta várt, és palacsinta.Mind ezt nem egészen 16 éves FIAM követte el, tökéletesen! Nem tanulta sehol, csak tőlem látta.Most konyha főnök egy szállodában.
2010. aug. 8. 09:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Amit az utolsó írt az nagyon komoly. Gondolom a keresete is szép
2013. márc. 31. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!