Frankfurti virslit hogy szoktátok enni?
Elvileg ezeknek ehető héjuk van a gyakorlatban viszont ehetetlen rágós szinte az összes.
A Sparos amúgy az egyik legjobb, főleg az árához képest, de én úgy szoktam, hogy főzés után leszedem a héját (ilyenkor már nagyon könnyű leszedni róla) és úgy fogyasztom. Sütéshez szerintem nem igazán jó.
Megfőzöm. Nekem nem kemény egyáltalán, és nem is rágós. Az egyik legjobb virsli ez a Spar-os frankfurti. Amióta rátaláltam, csak ilyet veszek. Kicsit roppanós, nem olyan plöttyedt. De hát ezért frankfurti.
A Füstlit már nem szeretem, nagyon fura íze és szaga lett, amióta valamit változtattak rajta. De régen szerettem.
A frankfurti annyira nem való sütéshez, az inkább főzve jó. De annak nagyon szeretem.
A Füstlinek tényleg elég furcsa íze van, én utálom.
Aldiban veszem a frankfurtit, szerintem az nagyon rendben van!
(most csak a sajtosról találtam képet, de van normál is)
A virslit NEM KELL FŐZNI, csak melegíteni. Az aldis frankfurti kopasz. Én azt szoktam venni, vagy a koktél változatát.
Szerintem azoknak lesz szívós, ehetetlen a külseje, amelyiket mégis főzik, noha felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!