Holnap "stew"-t szeretnék készíteni. Eddig mindig sörrel készítettem, de most terhesen nem tudom, hogy jó ötlet lenne e. 5%-os alkoholtartalmú sörről van szó. Inkább készítsem anélkül?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy nem párolog el az összes alkohol az ételből. Viszont az interneten főleg a borról írtak. Szerintetek?2020. szept. 19. 20:29
1/9 anonim válasza:
A “stew” angol szó, magyarul pörköltre, ragura tudnám lefordítani. Nem tudom mire gondolsz, vagy mit akarsz főzni, de ilyen étel önmagàban, hogy “stew” szerintem nem létezik.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát pedig létezik és nagyon finom. Keress rá nyugodtan. 😊De igazából nem is az számít, hogy mit szeretnék készíteni, sokkal inkább az, hogy lehet e terhesen olyan ételt fogyasztani, ami alkohollal készült (alkoholban főt)?
2020. szept. 19. 21:16
3/9 anonim válasza:
Minekután nincs kizárva 1-1 pikolo sör vagy pohár bor, ez a főzőtt kis sör nem oszt nem szoroz.
5/9 anonim válasza:
ennyicske sör nem fog megártani :-) se neked, se a babának.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. 😊
2020. szept. 19. 22:42
7/9 anonim válasza:
Képzeld! A joghurt erjedése közben is keletkezik alkohol. Szerinted nem ehetsz joghurtot?
9/9 A kérdező kommentje:
#8 Igen, első. 😊
2020. szept. 23. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!