Szójából bolognai spagetti?
Találtam itthon egy csomag HAAS szójagranulátumot.
A dobozán az van,hogy spagettibe is jó hús helyettesítésére.
Én nem vagyok oda az ilyen helyettesítsük a húst ezzel meg azzal módszerekkel mert nyilván teljesen más lesz a végeredmény mint az eredeti ételnél de kidobni sajnálom.
Csinált már valaki belőle spagettit?Ehető lett?
igen és jó,
nem lehet a húsoshoz hasonlítani és nem is kell , de jó fűszerezéssel és egyéb hozzávalókkal , pl. paradicsom , sült-hagyma, füstölt-sajt , nagyon király és még egészséges is. :)
Daralthuskent nem tudod hasznalni, hanem pogacsanak, golyonak.
Szoval ez a recept alapjan en husgombocos bolognait csinalnek(mint a Susi es Tekergoben).
Befuszerezed, so, bors, oregano, fokhagyma kis golyokat gyursz kisutod. Megfozod a paradicsom martast, majd bele teszed a kesz szojagolyokat, 2-3perc osszeforralod es ennyi.👍😉
Ugyan miért ne lehetne darálthúsnak használni? A szójagranulátom éppen erre lett kitalálva!
Elöször áztasd le szójamártás és víz keverékébe legalább fél órára, utána ugyanúgy el lehet készíteni, mint a darálthúst.
Ízre persze nem ugyanolyan, de ettöl még nem rossz!
En nem szeretem se a szojat se a tofut, de egyszer lencsebol keszitettem vegetarianus bolognait, es az isteni lett.
Szerintem egy probat meg er a szojagranulatummal is, mert az igazi izt a szosz es a fuszerek adjak amugy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!