Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételek vannak amit én...

Milyen ételek vannak amit én is meg tudok csinálni? Anya ma nem ér rá főzni ezért magamnak kell valamit!?

Figyelt kérdés

15 vagyok...Elég sok minden van itthon úgyhogy ami eszetekbe jut azt írjátok nyugodtan és majd összehozok belőlük valamit. Valamennyire tudok főzni mert anya már tanítgatott csak a rántás nem megy nagyon úgyhogy olyat nem tudok csinálni amibe kell.

Válaszokat köszönöm! :)

2010. aug. 6. 13:39
1 2
 11/15 anonim válasza:
a zacskos leves íroja:én is 13 éves vok tölem ez telik
2010. aug. 6. 14:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért nehogy zacskós levest csinálj!

Tudsz biztosan valami normális kaját készíteni,amiben tudod,hogy mi van.

Rengeteg jó ötletet felsoroltak itt,remélem nem a zacskós levest választod :D

2010. aug. 6. 17:04
 13/15 A kérdező kommentje:

nyugii nem zacskóst levest választottam eszembe se jutott:D

mivel mint írtam hogy valamennyire tudok főzni gondolom egyértelmű hogy valami normálisabbat csináltam :)

2010. aug. 6. 17:14
 14/15 anonim ***** válasza:
na jó, de akkor végülis mit főztél? ne hagyj minket kétségek között :)))
2010. aug. 7. 09:16
 15/15 A kérdező kommentje:

csináltam rántott husit, meg anya könyvében találtam olyat hogy bundás hús (nem tudom mások hogy hívják nálunk így:D), mellé köretként került zöldséges rizs és uborkasaláta :)) hát ez lett a menü:D

és még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget:D

2010. aug. 7. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!