Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételek vannak amit én...

Milyen ételek vannak amit én is meg tudok csinálni? Anya ma nem ér rá főzni ezért magamnak kell valamit!?

Figyelt kérdés

15 vagyok...Elég sok minden van itthon úgyhogy ami eszetekbe jut azt írjátok nyugodtan és majd összehozok belőlük valamit. Valamennyire tudok főzni mert anya már tanítgatott csak a rántás nem megy nagyon úgyhogy olyat nem tudok csinálni amibe kell.

Válaszokat köszönöm! :)

2010. aug. 6. 13:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2010. aug. 6. 13:47
 2/15 anonim ***** válasza:
ügyes vagy, anyukád biztos fog örülni. a legegyszerűbb, ha előkapod anyukád szakácskönyvét. szerintem egy paprikás krumplival és uborkasalátával simán megbirkózol, és csinálhatsz utána pudingot egy kis gyümölccsel vagy gyümölcssalátát tejszínhabbal (a habot csak tálaláskor kell rátenni).
2010. aug. 6. 13:48
 3/15 anonim ***** válasza:
Egy jó kis tojásos lecsót.
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha van otthon hús v hal akkor azt megsütöd rántva vagy sütőben.

Köretnek pedig készíthetnél krumpli pürét,sült krumplit,párolt rizst v rizibizit.

Esetleg lecsót,rakott krumplit.

Rengeteg étel van,ami egyszerű,most ennyi jutott eszembe:)

5/15 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű krumplifőzelék:

Karikákra vágod a krumplit. Annyi tejbe, amennyi bőven ellepi, felteszed kis lángon főzni. Teszel bele 2-3 bérlevelet és egy kis sót. Állandóan kevergetve/!/ addig főzöd, míg besűrűsödik. Akkorra a krumpli pont megpuhul.

Jó étvágyat hozzá.

2010. aug. 6. 13:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Babérlevelet
2010. aug. 6. 13:54
 7/15 anonim válasza:
0%
h szerintem csinálj zacskoslevest vagy tejbe papit vmi ilyen egyszerüt
2010. aug. 6. 13:58
 8/15 anonim válasza:
A zacskos leves tényleg könnyű elkésziteni azt én is el tudom késziteni 13 évesen
2010. aug. 6. 14:03
 9/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget :)
2010. aug. 6. 14:11
 10/15 anonim ***** válasza:
főzelék, tejfölös habarással: krumpli, tök, zöldbab...hozzá sült hús
2010. aug. 6. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!