Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sült húsok mellé ti mit...

Sült húsok mellé ti mit szoktatok felszolgálni vendégeknek? Ötleteket kérek :)

Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
zöldséges bulgur?
2020. szept. 8. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Petrezselymes krumplit, franciasalátát, zöldsalátát öntettel, savanyúságot.
2020. szept. 8. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Ilyet is szoktam csinálni:

[link]

2020. szept. 8. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/19 anonim ***** válasza:
87%

Kb. bármilyen krumplis köretet. Savanyúságot, többféle majonézes salátát (krumpli, kukorica, zöldborsó, tojás - mindenki olyat eszik így hozzá, amihez éppen kedve van).

Rizs is jó, de azzal nem szeretem annyira a sült húst.


Aki elcsodálkozott a nokedlin: egyszer kipróbáltam, mert volt maradék nokedli, meg maradék sült oldalas. Egyikhez sem volt már semmi. Gondoltam: mi lehet belőle? Megkóstoltam. Baromi finom volt! Én is meglepődtem. Alkalmasint érdemes kipróbálni.

2020. szept. 8. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Könnyű mellé könnyűt szoktam:


Csirkéhez, halhoz: rizibizi, mazsolás kuszkusz, grill zöldség, töltelék, vegyes saláta, sült édesburgonya...


Nehezebb, zsíros hús mellé nehezebb köret.

Marha, bárány, disznó mellé petrezselymes krumpli, tepsis krumpli, főtt cékla, franciasaláta, meggyszósz, sültkrumpli, hagymakarika, krumplipüré, krokett, csalamádé, koviubi...


Párom brit, szóval néha van sunday roast, a szokásos hacacáréval. Általában csirke vagy marha, néha bárány vagy malac. Gravy, yorkshire pudding, mézes mustáros répa, brokkoli, sültkrumpli, tejszínes-sajtos krumplipüré.

Disznó mellé almaszósz, bárány mellé menta.

2020. szept. 8. 23:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ízesebb, szaftos sültek (különösen különlegesebb húsok mint a vadak, bárány, kecske, nyúl) mellé kiváló idő- és háziasszony-kímélő köret a puliszka. Gyorsan kész van, a krumplival ellentétben minimális előkészítést igényel, és ha nagyon extra akarsz lenni még mindig lehet utána szeletekben pirítani, juhtúróval, szalonnával, sajttal rétegezve átsütni
2020. szept. 9. 01:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket :)
2020. szept. 9. 13:17
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Pár kanál vízben gőzölj meg zöldséget. Pl zöldbab, brokkoli, hüvelyes zsenge borsó, bébi kukorica, répa, spenót nagyon finom így.


A lényeg, hogy ne szétfőzd, épp csak legyen ress, így megtartja a színét, gusztusosabb.


Ízesítheted fokhagymával, sóval, borssal.

2020. szept. 9. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
A nokedli nem köret XD
2020. szept. 26. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!