Mennyire nehéz mátrai borzaskát készíteni? Írnátok bevált recepteket, és hogy mire figyeljek, hogy ne rontsam el? (főzésben nem annyira tapasztalt, 26 éves férfi vagyok 😁)
Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 14:57
1/4 anonim válasza:
Én ezt a receptet követtem, nem annyira bonyolult, elsőre jól sikerült.
2/4 A kérdező kommentje:
1# köszönöm a receptet! A burgonyamasszának kb milyen sűrűségűnek kell lennie? Csak mert nem írják, hogy pontosan mennyi liszt kell a masszába. Kb mint egy krumplipüré? Vagy annál sűrűbb legyen?
2020. szept. 4. 15:16
3/4 anonim válasza:
Köszi #1-es!
Vittem a linket, jó lesz ez nekem is! :))
4/4 anonim válasza:
Én olyanra fogom, mint a nokedli tészta, sűrűn folyósra.
Ha túl híg, le fog róla csurogni és nem marad bunda, ha túl sűrű, akkor pedig félő, hogy túl vastag lesz és nem sül meg rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!