Tofut szabad egy teljes éjszakára bepácolni?
Figyelt kérdés
Azt akarom, hogy jó fűszeres legyen, belül is, gondoltam bepácolom és holnap reggel kisütöm. Viszont a pác miatt nem mállik szét a tofu, nem? Olaj+fűszerkeverék a pác terv. De ha a tofu eleve nedves valamennyire, nem kéne, hogy baja legyen, nem?2020. aug. 21. 18:12
2/4 anonim válasza:
Majd, ha megcsináltad, írd már ki ide légyszi a tapasztalatodat!
Régebben, több kínai étteremben dolgoztam itthon és külföldön, ott sose pácolták, mindig a szósz határozta meg a tofu ízvilágát.
3/4 anonim válasza:
Nyugidz bepácolhatod, nem esik szét. De mivel az olajat nehezebben szívja magába, azt javaslom, hogy alaposan préseld ki belőle a vizet, majd vizes alapú pácba tedd. Ha olajozni szeretnéd, azt sütés előtt kell. De ha olajos pácba teszed, attól sem lesz baja, csak kevésbé hatékony.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát végül egy citromleves gyömbéres cayenne borsos, chilis pácba kevertem (megforgattam benne és már sütöttem is), de nagyon elsóztam 😄 állagra rendben volt, kívül ropog, belül puha, de a sóval legközelebb óvatosabban bánok..
2020. aug. 26. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!