Ha lereszeltem és besóztam a tököt főzeléknek akkor mennyi ideig tarthatom miután kicsavarnám? Lesz valami baja ha sokáig marad besózva?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 10:06
1/3 anonim válasza:
Én nem szoktam besózni és kicsavarni. Azt miért kell? Oda az értékes leve!
Simán reszeld le, nejlonzacsiban 1-2 napig eláll hűtőben. Legyen a zacsi lezárva. De zárható műanyag dobozba is teheted.
2/3 anonim válasza:
én se sózom le és nem csavargatom....
3/3 anonim válasza:
előre lesózni csak az uborkát szoktam,salátának, és a képosztát szintén salátának, illetve párolt káposztának.De valahogy még azoknak a levét is sajnálom kidobni, mert tényleg benne van a vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!