Tényleg havi 40 000 forintból 1 felnőtt férfi étkeztetése simán kijön úgy, hogy változatos, egészséges és jó minőségű?
Sokszor olvasom itt a gyakorin, hogy “jézusom, hogy tudsz xy összeget elkölteni kajára havi szinten, amikor kb 40e forintból is simán kijövök, valamint én 220cm vagyok, lisztérzékeny, blablabla”.
Ez mennyire reális? Karantén alatt megpróbálkoztam ezzel, direkt követtem a költségeimet, de vagy a mennyiség, vagy az alapanyagok minősége, vagy a változatosság megbukott.
Mindig csak általam főzött ételt ettem.
Amik nálam csökkentették a cél teljesítését:
- Mindig ugyanabba a hipermarketbe jártam.
- Fiatal felnőtt férfi vagyok, receptek terén nincs rutinom
- Nem csináltam nagybevásárlást, általában kb 1-2 napra terveztem előre
A kérdésem az lenne, hogy ez a szentháromság: minőség, változatosság, egészséges kihozható-e az esetembe havi 40000 forintból? Ha igen, akkor mit rontok el? Mi lehet az amiben javulhatnék? Ha nektek ez sikerül mi a titkotok?
Esetleg az van, hogy ez régebben, pár éve még hozható volt, de napjainkban már-már nem?
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!