Hogy hívod a rántotthusi maradék panírjából készült "dolgot"? =)
Figyelt kérdés
Itt olvasgattam a hozzászólásokat, hihetetlen, hogy ugyanannak a dolognak mennyi elnevezése van. :)) Ti hogy hívjátok?
2010. aug. 4. 19:57
41/49 anonim válasza:
Nálunk vakarcs a neve, de mi fullosítjuk, mert a tojáson, liszten, prézlin kívül rakunk bele borsot, vegetát, néha fűszerkeveréket! Mi nagyon szeretjük, még alig hűl ki, már el is fogy! Sokszor nasinak is összeütjük 2-3 tojásból!
25L
43/49 anonim válasza:
szoba cica!És imádom a rántott husit :)
44/49 anonim válasza:
Szoba cica? Miért nem mindjárt Subotica? :)
Nálunk a gyerekek elferdítették a pampuskát pampalinire.
45/49 anonim válasza:
akkor én tudom olyat, amit még nem íratak. nálunk cibak a neve, de nem tudom miért.
46/49 anonim válasza:
16:09, érdekes, hiszen a cibak a kétszersült másik neve, mely német eredetű (zwei, backen).
47/49 anonim válasza:
nálunk a család vegafasírtnak hívja, bár semmi köze a zöldséghez, de mégsem hús, ezért is lett vegafasírt. az előttem szólóknak mind jópofa kis neveket hallottam. ötletesek :DD
49/49 intrepid válasza:
Padkadarab. A fiam imádja, jobban szereti mint a húst. Ha ugyanarról beszélünk: tojás, prézli - megsüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!