Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek a hétvégén? Kőműves...

Mit főzzek a hétvégén? Kőművesek fognak nálunk dolgozni!

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 13:07
 1/7 anonim válasza:
100%
pörkölt tésztával és uborka salátával, kenyérrel... :)
2010. aug. 4. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lecsó.
2010. aug. 4. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A lecsó nagyon finom, de fizikai munkások, azzal nem fognak jól lakni.


A pörkölt is jó.


VAgy töltött káposztát, gulyáslevest, babgulyást (hozzá lekváros buktát, vagy túrós bélest)


Mindenképp valami nehezebb egytálételt sztm. A töltött kápi olyan szempontból is jó, hogy lehet sokszor melegíteni, előző nap meg tudod csinálni, stb. Friss kenyérrel, tejföllel :D

2010. aug. 4. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pörkölt nokedlivel vagy ahogy írták tésztával és ubival. Ez laktató, és kiadós is!
2010. aug. 4. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

valami laktató, húsos egytálételt, pótolni kell az energiát!!


ötletek:

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 4. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

én egy jó sűrű babgulyásra szavazok, olcsó és nagyon laktató, pláne, ha teszel bele csipetkét és jó parasztkenyeret adsz hozzá


vagy egy pincepörkölt, ha bográcsban főzöl...

2010. aug. 4. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a hétvégén pásztor tarhonyát csináltam, de nem kolbászt, hanem marhalábszárból pörköltet tettem bele. Isteni és nagyon tartalmas, laktató kaja.


Feltettem a marhapörköltet főzni egy nagy bográcsban (kb 2-2,5 kg lábszár, 3-4 nagy fej vöröshagyma, pirospaprika, paradicsom, paprika, fokhagyma, só, bors, őrölt köménymag), majd egy külön edényben lepirítottam a tarhonyát. Lehet gépi, de apróbb szemű házi tarhonya is. Amikor 90%-os lett a husi, beleöntöttem a tarhonyát és tettem bele apró, kockára vágott krumplit, majd felöntöttem annyi vízzel, ami a tarhonya és krumplihoz is kell és sűrű rázogatás, keverés közben puhára főztem.

2010. aug. 4. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!