Hogyan/ mivel szeretitek a legjobban a zabkását?
Ha kesz kasa mar (azt gondolom nem kell leirni hogyan keszul), akkor en vagy kis csokidarabokat vagy frissen felszeletelt oszibarackot vagy mirelit vagy friss piros gyumit (malna, ribizli, szeder, eper) szorok bele nem tul sokat.
Csoki melle az oszibarack illik, de a savanyubb gyumolcsoo nem.
Hmm, sósan még nem próbáltam, de a puding próbája az evés.
Amúgy én is inkább áztatni szeretem, mint főzni, úgyhogy egy rész kisszemű zabpehelyhez teszek két rész tejet (lehet vízzel is), aztán reggel egy picit megmikrózom, hogy ne legyen nagyon hideg, aztán fahéjjal és almával, vagy más szezonális gyümölccsel ízesítem.
Ha érdekel az enyém,én edzek és általában ez a reggelim.
Megpirítom egy kicsit a zabot, utána pépessé főzöm.
Fehérjét teszek rá, fahéjat és kókuszreszeléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!