Milyen vastag sajtszeletek kellenek a rántott sajthoz?
Figyelt kérdés
Lehet sütés közben forgatni?2008. nov. 26. 14:32
1/3 anonim válasza:
Én 7-8mm-re szokom felszeletelni a sajtot. De valaki vékonyabban, valaki vastagabban szereti. Ha az egyik fele már megsült azt látom a szinén, kicsit megpirul, akkot 1x megforditom, de kell vele vigyázni, nehogy kifollyon a sajt. Azt pedig hogy ne follyon ki, úgy érem el, hogy 2x forgatom be mindenbe kivéve a lisztet, mert abba csak 1x. De ez nem mindig sikerül az a sajt fajtájától is függ.
2/3 anonim válasza:
^Én ujjnyi vastagot szoktam sütni,de a sajt fajtàjàtol is függ!!!!!!!
3/3 anonim válasza:
Tényleg elég a 8-10 mam vastagság, de ahogy sikerül. Én csakis tarappistából csinálom, és felszeletelve, vagy panírozva lefagyasztom, és úgy fagyottan sütöm, akkor ritkán folyik ki. Legjobb lenne, ha annyi zsiradékot használnál, hogy ne kelljen megfordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!