Rántott cukkínimnek mindig leesik a bundája, mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Teljesen átlagosan, szokás szerint bepanírozom a cukkínit vagy tököt, de mire kisütöm már darabokban esik le a bundája. Sajnos már többször is. Mit csinálok rosszul? Valaki tud segíteni, tippet adni?2020. júl. 24. 19:42
1/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem itatod le a vizet róla panírozás előtt. Mikor felvágod, tedd papirtörlőre és itasd le a nedvességet róla.
2/6 anonim válasza:
Fűszerezd be só stb tedd lisztbe forgasd át majd tojásba és hempergesd panírmorzsába amibe megnyomkodod . Forró olaj esetén 1szer kell megfordítani és kész .
3/6 Mansour válasza:
Ne sózd, ha van rajta nedvesség, itasd le. A sót a lisztbe tedd, ahogy az előző is írja. Bő, forró olajban süsd, ne sokáig, csak egyszer fordítsd és sülés közben semmiképp se takard le!
4/6 Mansour válasza:
A bő olajban sütés azt jelenti, hogy sülés közben ússzon az olajban, ne érjen az edény aljához!
5/6 anonim válasza:
1. Nem szabad elöre besózni.
2. Alaposan meg kell a lisztben mártani, hogy rátapadjon, utána panírozni tovább.
3. Azonnal a böséges és forró olajba tenni, és nem szabad megszúrni sütés közben, kanállal vagy fogóval fordítani meg.
6/6 A kérdező kommentje:
A válaszokból ítélve valószínűleg nem itattam le eléggé a levét. Nagyon szépen köszönöm midnenkinek a segítséget, rendes tőletek
2020. júl. 24. 21:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!