Melyik a legjobb mézeskalács recept? Ami nem lesz kemény, és meg lehet enni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 13:38
1/1 anonim válasza:
Hozzávalók:
# 2 evőkanál méz
# 45 dkg simaliszt
# 13 dkg porcukor
# 8 dkg vaj vagy sütőmargarin
# 2 tojás
# mézeskalácsfűszer
# 1 kávéskanál szódabikarbóna
A hozzávalókat összegyúrod, és 3 órát pihenteted, majd kinyújtod, szaggatod, és megsütöd.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!