Tortat szeretnek sütni. Milyen krémet javasoltok tölteni, és milyet a díszítéshez?
Hát ez elég sok mindentől függ. Mikor, kinek, mennyit akarsz rá költeni. Pl. ilyen melegben én biztos nem készítenék vajkrémet, mert a melegben nagyon gyorsan megolvad.
Tegnap sütöttem piskótát, nutellás-mascarponés krémmel töltöttem meg, plusz készítettem hozzá szederpudingot. A szeder tavalyról maradt a fagyasztóban, igazából nagyon egyszerű és más gyümölcsből is lehet készíteni (pl. meggy). A vaníliás pudingporhoz nem tejet adsz, hanem gyümölcs levét. Majd a végén hozzá lehet keverni a gyümölcsöt. (Én ugye egy fazékban felfőztem, úgy, hogy épp ellepje, leszűrtem. A lével megfőztem majd hozzáadtam a szederdarabokat).
Én imádtam a csoki tortát, így azt javasolnám. Mert nem is drága.
Most diókrémmel nem fogok jönni. ;)
És ha te/ti a turót favorizáljátok vagy a gyümölcsös édességet. Akkor bajban vagyok.
Zabtorta alap lesz.
Vajas kremmel gondoltam bevonni, tudom huvosen tartani, nem gond.
Belemeg fozott kremet gondoltam.
Egyenlore csak valami alapot keresnek, utana meg szetnezni mivel tudom izesiteni....
De lehet rossz a gondolatmenetem. Sose csinaltam meg.
"Zabtorta alap lesz."
Csináltál már zablisztből tortát?
Ha igen, nem szóltam egy szót sem, ha nem, akkor számíts rá, hogy 100% zablisztből, vagy zabpehelylisztből kesernyés lesz.
Zabpehelybol keszul.
Mindig ebbol sutok tortat, de eddig csak joghurtos-gyumolcsos, gyumolcslekvaros tolteleke/bevonata volt, cukormentesen.
Most szulinapi tortat szeretnek megprobalni, azert keresem a kremet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!