Készítenék töltött gombát, de nincs itthon darált hús. Mivel tudnám megtölteni?
2020. jún. 24. 20:08
1/13 A kérdező kommentje:
Afrikai harcsafilé pl. van itthon. De nem tudom, hogy az hogy illik a gombához??
2020. jún. 24. 20:12
2/13 anonim válasza:
Sonka, sajt, túró, tojás, ízlésed szerinti variációja + a gomba tönkje apróra vágva.
3/13 anonim válasza:
Én fűszeres túróval szoktam tölteni, és sajtot szórok rá, így sütöm meg.
4/13 anonim válasza:
ha szereted a halat, akkor jó hús helyett, főleg az afrikai harcsa.Ízben meg miért ne illene hozzá?Csinálj hozzá valamilyen tejszínes mártást, és mielőtt teljesen elkészül,öntsd le vele és még azzal süsd tovább.
5/13 anonim válasza:
Nyilván a darált húst is fűszereznéd, esetleg adnál hozzá szószt vagy ilyesmit. Na, ez mind működhet úgy is, hogy hús helyett a gomba kitört, megpucolt és feldarabolt szárát használod hozzá. :)
6/13 anonim válasza:
Nyilván ez olyan életszerű, ha nincs otthon darálthús, akkor afrikai harcsafilé biztos van🤔😁
7/13 anonim válasza:
Visszavonom, mem olvastam el a kérdező kommentjét😄
9/13 anonim válasza:
Mi juhtúróval szoktuk, a tetejére pedig egy szelet bacon és/vagy sajt.
10/13 anonim válasza:
Én pirított zöldségekkel, lecsóval töltöm, szerintem igen finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!