Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan használjátok sütemény...

Hogyan használjátok sütemény sütésekor az édesìtőszert?

Figyelt kérdés

Sokszor a receot úgy szól hogy a cukrot habosra kell kavarni a tojássárgával... namost édesìtővel ez ugye nem müködik.

Sok receptbe a cukor térfogatnövelő is.

Édesìtővel (amiből ugye sokkal kevesebb kell)hogy oldjátok meg?


2020. jún. 21. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
milyen édesítőről beszélünk?
2020. jún. 21. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Yummy sweet bar
2020. jún. 21. 16:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Por alapú.egy késhegynyi felel meg egy evőkanál cukornak
2020. jún. 21. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez esetben kevesebb folyadék fog kelleni


De én a ciklamátot és szaharint hanyagolnám a helyedben, főleg sütéshez. Nem, nem hiszem, hogy rákot okoz, viszont iszonytató mellékíze van

2020. jún. 21. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én eritritet használok, kb úgy kell adagolni, mint a cukrot és mellékíze sincs.
2020. jún. 22. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!