Hogyan használjátok sütemény sütésekor az édesìtőszert?
Figyelt kérdés
Sokszor a receot úgy szól hogy a cukrot habosra kell kavarni a tojássárgával... namost édesìtővel ez ugye nem müködik.
Sok receptbe a cukor térfogatnövelő is.
Édesìtővel (amiből ugye sokkal kevesebb kell)hogy oldjátok meg?
2020. jún. 21. 15:31
2/5 A kérdező kommentje:
Yummy sweet bar
2020. jún. 21. 16:17
3/5 A kérdező kommentje:
Por alapú.egy késhegynyi felel meg egy evőkanál cukornak
2020. jún. 21. 16:19
4/5 anonim válasza:
Ez esetben kevesebb folyadék fog kelleni
De én a ciklamátot és szaharint hanyagolnám a helyedben, főleg sütéshez. Nem, nem hiszem, hogy rákot okoz, viszont iszonytató mellékíze van
5/5 anonim válasza:
Én eritritet használok, kb úgy kell adagolni, mint a cukrot és mellékíze sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!