A szűzpecsenyén kívül van olyan disznóhúsrész ami hasonlóan sovány mint egy csirkemell, és nem is túl kemény egy pörköltszerű ételhez?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 19:17
1/4 A kérdező kommentje:
ne nézzetek le érte, bolti vadas mártásban (por alap) játszana majd szerepet, most próbálnám ki először más hússal mint csirke
2020. jún. 20. 19:19
2/4 anonim válasza:
Talán a karaj, biztosan sovány, eléggé száraz, de nem a legolcsóbb
3/4 anonim válasza:
Comb, azon belül is a slussza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!