A bélszínt megsüthetem simán serpenyőben?
Kaptunk ajándékba néhány szelet bélszínt. Néztem neten sütési praktikákat, de kábé ott megborult a dolog, hogy mi előre bepácolva kaptuk (a receptek meg külön kiemelik, hogy még besózni sem szabad előre).
Se húshőmérőm, se bordázott serpenyőm nincs, szóval ezek miatt a klasszikus sütéstől már eleve eltekinthetünk sajnos.
Hogy lehetne mégis ehetőt varázsolni belőle? Simán serpenyőben megsüthetem? Vagy inkább sütőben kéne?
(Akitől kaptuk, az úgy süti, hogy szinte ehetetlenül rágós a végén, ezt szeretném elkerülni.)
Nyugodtan sütheted serpenyőben.kb 2perc az egyik 2perc a másik oldal.De attól is függ milyen vastag.Ha 2cm 1-1perc is eleg lehet.Tégy mellé fokhagymát kicsit megnyomva kakukkfűvet
Majd sütőben 180fokon 3-4 perc.
Kivéve 1-2percet pihentetni és kész.
Dél amerikai bélszínt nem szoktak pácolni.
Magyar tarkát muszály akár 1hetet is,ezek tejmarhák.
Elvileg brazil, valami drága fajta. Ezért nem is értettem, mikor először kósoltam, nekem egy szimpla rágós cipőtalp volt. (Ettem már bélszínt, hátszínt étteremben, tudom, milyen.)
Nem tudom, hogy a pácolgatás a ludas, vagy mégse olyan puccos a hús, mint állítja, de szeretném belőle a legjobbat kihozni, ha már van.
Köszönöm a leírást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!