Tegyek vmit a rizsfelfujt tetejere??
Figyelt kérdés
SOS ha kesz, tegyek ra valamit? Gondoltam arra, hogy kis vanilias tejjel meglocsolom vagy porcukor, kell ra valami???? Nagyon kezdo vagyok es mindjaaaart keeesz2020. jún. 16. 19:22
1/9 anonim válasza:
Lekvárt szoktak rátenni vagy gyümölcsöntetet
2/9 anonim válasza:
Magára a rizsfelfújtra ne tegyél semmit. Miután felvágtad részekre majd mindenki maga tesz rá valamit,de valóban vagy lekvár vagy csokiöntet szokott lenni,de az egészet ne locsold meg szerintem.
3/9 anonim válasza:
Nálunk porcukor szokott menni a tetejére.
4/9 anonim válasza:
Színes tévét ... De készithetsz parizsi kremet vagy francis csoki kremet étcsoki rum stb ....
5/9 anonim válasza:
Nálunk 2 dolog a favorit
A házi barack vagy málnalekvár, ha nincs, akkor málnaszörp.
6/9 anonim válasza:
nálunk porcukor+kompót csak
lekvárosról, csokisról még sose hallottam
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, azt tudom, hogy lekvárral, csokiöntettel, esetleg szörppel eszik, csak hirtelen nem tudtam, a tetejére tegyek-e valamit, de kis porcukrot tettem es vanilíát. Kicsit kezdő vagyok, de amúgy finom lett. Értékeltem mindenkit!:)
2020. jún. 18. 12:35
9/9 anonim válasza:
Mi vanília-krémet szoktunk csinálni és mindenki abból is szed a tányérjára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!