Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell grillezni? Ti...

Krómgyűrű kérdése:

Hogy kell grillezni? Ti hogyan grilleztek?

Figyelt kérdés
Ma grilleztem először, de a begyújtás is nehezen ment (kartonpapírral és gyújtóssal), továbbá valamit elszúrhattam a faszénnel kapcsolatban. Tehát sütés közben 150 fokról leugrott 110 fokra és ott is maradt. A hús persze nem sült meg (tarja és csirkecomb), így a konyhában kell sütni. Valószínű kevés faszenet raktam bele, vagy nem vártam meg, míg eléggé fehér lesz a szén. Ez lehetett a hiba oka?

2020. jún. 13. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen grillsütőd van?

Én magam építettem téglából, azon van a rács. Alatta keményfát tüzelek(akác) és amikor már nem lobog lánggal, mennek rá az egy napig pácolt húsok. Míg a gőzétől átpuhul addig lefedem, (így még kis füstölt íze is lesz) majd kinyitva pirítom.

2020. jún. 13. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
110-150 fok az inkább smoker mint grill. Abban is megsül minden IS nemis akárhogy, csak nem 8-10 perc alatt hanem 8-10 óra is kell néha.
2020. jún. 14. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!