Krómgyűrű kérdése:
Hogy kell grillezni? Ti hogyan grilleztek?
Figyelt kérdés
Ma grilleztem először, de a begyújtás is nehezen ment (kartonpapírral és gyújtóssal), továbbá valamit elszúrhattam a faszénnel kapcsolatban. Tehát sütés közben 150 fokról leugrott 110 fokra és ott is maradt. A hús persze nem sült meg (tarja és csirkecomb), így a konyhában kell sütni. Valószínű kevés faszenet raktam bele, vagy nem vártam meg, míg eléggé fehér lesz a szén. Ez lehetett a hiba oka?2020. jún. 13. 11:49
1/2 anonim válasza:
Valamilyen grillsütőd van?
Én magam építettem téglából, azon van a rács. Alatta keményfát tüzelek(akác) és amikor már nem lobog lánggal, mennek rá az egy napig pácolt húsok. Míg a gőzétől átpuhul addig lefedem, (így még kis füstölt íze is lesz) majd kinyitva pirítom.
2/2 anonim válasza:
110-150 fok az inkább smoker mint grill. Abban is megsül minden IS nemis akárhogy, csak nem 8-10 perc alatt hanem 8-10 óra is kell néha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!