Ha megsütöm a paradicsomot, miért lesz savanyú?
Figyelt kérdés
Nekem édesen jobban ízlene :D2020. jún. 12. 18:39
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, nekem a sült paradicsom édes szokott lenni
2/4 anonim válasza:
Nem elég érett, vagy nem sütöd meg eléggé ahhoz, hogy karamellizálódjon. Egyébként minden paradicsomos ételt érdemes enyhén cukrozni.
3/4 anonim válasza:
Mert magas hőfokon rövid ideig sütöd. Alacsonyabb hőfokon hosszabb ideig süsd. Ekkor a savak egy része elbomlik, a víztartalma is csökken, és a cukor tartalma töményedik.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat! :)
2020. jún. 13. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!