Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha megsütöm a paradicsomot,...

Ha megsütöm a paradicsomot, miért lesz savanyú?

Figyelt kérdés
Nekem édesen jobban ízlene :D

2020. jún. 12. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem a sült paradicsom édes szokott lenni
2020. jún. 12. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég érett, vagy nem sütöd meg eléggé ahhoz, hogy karamellizálódjon. Egyébként minden paradicsomos ételt érdemes enyhén cukrozni.
2020. jún. 12. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert magas hőfokon rövid ideig sütöd. Alacsonyabb hőfokon hosszabb ideig süsd. Ekkor a savak egy része elbomlik, a víztartalma is csökken, és a cukor tartalma töményedik.
2020. jún. 13. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat! :)
2020. jún. 13. 19:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!