Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik hozzávalótól lesz...

Melyik hozzávalótól lesz kemény a keksz?

Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi a recepted...???

Vagy pont kemény kekszet szeretnél?


Ha kevés vajat teszel bele, akkor kemény lesz.

2020. jún. 8. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Most éppen csokis kekszet csinált a húgom. Csak kiváncsiságból kérdeztem,hogy mitől kemény a keksz.
2020. jún. 8. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ahogy az előbb írtam: ha túl kicsi a vaj aránya a liszthez képest.


Itt van pl. ez az amcsi omlós csokis keksz, ahol 20 dkg liszthez 15 dkg vaj van!

[link]


Na ez tuti nem kemény, hanem finom omlós.

2020. jún. 8. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen az első válaszodban megkaptam a választ xd. Köszi
2020. jún. 8. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha túl sokat van a sütőben akkor is kiszáradhat. Nekem volt olyan hogy az első tepsi tökéletes de a másik pár perccel többet sült és be tudtam volna vele verni a szöget a falba.
2020. jún. 9. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!