Melyik hozzávalótól lesz kemény a keksz?
Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 12:20
1/5 anonim válasza:
Mi a recepted...???
Vagy pont kemény kekszet szeretnél?
Ha kevés vajat teszel bele, akkor kemény lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Most éppen csokis kekszet csinált a húgom. Csak kiváncsiságból kérdeztem,hogy mitől kemény a keksz.
2020. jún. 8. 12:49
3/5 anonim válasza:
ahogy az előbb írtam: ha túl kicsi a vaj aránya a liszthez képest.
Itt van pl. ez az amcsi omlós csokis keksz, ahol 20 dkg liszthez 15 dkg vaj van!
Na ez tuti nem kemény, hanem finom omlós.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen az első válaszodban megkaptam a választ xd. Köszi
2020. jún. 8. 13:54
5/5 anonim válasza:
Ha túl sokat van a sütőben akkor is kiszáradhat. Nekem volt olyan hogy az első tepsi tökéletes de a másik pár perccel többet sült és be tudtam volna vele verni a szöget a falba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!