Mit süssek,ami egyszerű de finom egyaránt?
Figyelt kérdés
Tudnátok olyan süteményeket mondani,ami nem annyira bonyolult és nagyon finom?2020. máj. 24. 08:14
1/11 anonim válasza:
Egyszerűen elkészíthető sütik recepjeit találsz a neten bőven, arra viszont, hogy ami másnak is finom, nincs garancia, hogy neked is izleni fog.
2/11 anonim válasza:
A kevert sütik gyorsak és könnyűek. Bögrésen is sok van. Lehet citromos-joghurtos, meggyes-mákos, diós-almás, csokis, különféle gyümölcsös, túrós, stb.
3/11 anonim válasza:
Brownie. Én nem igazán tudok sütit sütni, de ezt tényleg még a hülye is megtudja csinálni. Nem vagyok édesszájú, de ezt imádom, mert könnyű és jó kakaós. Brownie port lehet kapni áruházakban, van hozzá leírás, és papírtálca mellékelve amibe bele kell önteni a keveréket.
4/11 anonim válasza:
A legegyszerűbbek a sütés nélküli süticsodák, csak össze kell rakni.
Egyetlen "bajuk", hogy csak másnapra érnek össze, tehát egy-két kivételtől eltekintve, nem lehet azonnal behabzsolni.
Millió receptet találsz rájuk, nekem a csokis-tejszínes-gesztenyepürés a gyengém, de te tudod, hogy neked melyik jön be.
5/11 anonim válasza:
Fank! Szalagos fank, csoroge fank, turo fank ...
6/11 anonim válasza:
Egy piskóta tekercset például nehéz elb@$zni, és mindenki szereti.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Egyébként én sem vagyok édesszájú és nem nagyon szeretem a csokis dolgokat, de azért egy próbát megérnek;)
2020. máj. 24. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!