Mi a tökéletes gyümölcsleves fözés titka?(ne legyen túrós,ne kapja össze,tükörsima legyen)
Rendszeresen problémát okoz hogy néha nem úgy sikerül ahogy kellene és nem értem az okát,hökiegyenlités megvan habarást is fokozatosan adom hozzá,van amikor tökéletes de máskor a végén kicsit összekapja vagy szemcsés és fogalmam sincs miért, már mindent probáltam de teljesen kiszámíthatatlan, nem értem az okát.
Itt meg sokszor akarják ezt enni,gyülölöm csinálni és nagyon nem szeretem.
Mi az oka hogy nem olyan néha amilyennek lennie kellene
Ezt mondom,hogy úgy szoktam kész a habarás akkor van hökiegyenlítés tehát szépen teszek hozzá gyümölcslevesböl lét és miután már nem hideg,utána kavarom be a levesbe, de mégis elöfordul hogy nem jó mindig.
Nem értem idegesít
Valóban pundigporral mindig jó volt eddig és a lisztes verzio okozott problémát.
Rendkivül hasznos leírás volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!